Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Συμβουλές για αποτελεσματική χρήση της συγκράτησης

Ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές για το πώς πρέπει να χρησιμοποιείτε το ειδικό μασελάκι της συγκράτησης:

1) ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΟ
Πρέπει να φοράτε το μασελάκι σας ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Αν το βγάλετε για να φάτε, βεβαιωθείτε ότι θα το τοποθετήσετε στην ειδική θήκη προστασίας.  
Τυπικά, κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου, αφού βγάλετε τα σιδεράκια, τα μασελάκια συγκράτησης φοριούνται όλη τη μέρα και τη νύχτα (24 ώρες) με εξαίρεση το φαγητό, το βούρτσισμα και τη χρήση οδοντικού νήματος.  

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου χρόνου, αφού βγάλετε τα σιδεράκια, το μασελάκι χρησιμοποιείται μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας. 

Από εκεί και έπειτα μπορείτε να το φοράτε μια-δυο νύχτες κάθε εβδομάδα. Αυτό διαφέρει από ασθενή σε ασθενή. Παρακαλούμε τηλεφωνήστε μας στο 2310220873 αν έχετε κάποια απορία ή κάποια ερώτηση. Ωστόσο, συνιστούμε να μη σταματήσετε να το φοράτε μια-δυο νύχτες την εβδομάδα για πολλά χρόνια, για την καλύτερη διασφάλιση της θέσης των δοντιών σας.  

2) ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ
Μια φορά τη μέρα βάλτε το μασελάκι για 15 λεπτά σε ποτήρι με νερό και διαφανές ξύδι και μετά βουρτσίστε το χωρίς οδοντόκρεμα. Αν δεν μπορείτε να το βουρτσίσετε, ξεβγάλετε προσεκτικά το στόμα και το μασελάκι με νερό. Μην χρησιμοποιείτε ποτέ θερμό νερό.  

3) ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ
Ο ευκολότερος τρόπος για να μην χάσετε το μασελάκι είναι απλά να το φοράτε. Πρέπει πάντα να το φοράτε όπως σας έχει υποδειχθεί ή να το φυλάτε στην ειδική θήκη προστασίας. Διαφορετικά, μπορεί να χαθεί, να πεταχτεί μέσα σε μία πετσέτα ή ακόμα μπορεί να καθίσετε κατά λάθος πάνω του. Θα υπάρξει επιπρόσθετη χρέωση για να αντικατασταθούν ή να επιδιορθωθούν χαμένα ή σπασμένα μασελάκια.  Παρακαλούμε τηλεφωνήστε μας άμεσα αν η συγκράτησή σας έχει χαθεί ή έχει σπάσει έτσι ώστε να μην υπάρξει πιθανότητα μετακίνησης των δοντιών (υποτροπή).

Συνεχίστε να διατηρείτε αυτό το χαμόγελο!
Δουλέψατε σκληρά και για πολύ καιρό για να το αποκτήσετε. Φορέστε το μασελάκι σας. 
Θα είστε χαρούμενοι που το κάνατε!

Τέλος δείτε το video στο http://vimeo.com/40747990Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου