Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Τι είναι η ορθοδοντική και ποιος είναι ο ορθοδοντικός;

Η ορθοδοντική είναι ειδικότητα της οδοντιατρικής και αποκτάται σε ολοκληρωμένα 3ετή μεταπτυχιακά προγράμματα στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Ο τίτλος του ειδικού ορθοδοντικού χορηγείται από το κεντρικό συμβούλιο υγείας (ΚΕ.Σ.Υ.) του Υπουργείου Υγείας και Πρόνοιας ύστερα από σχετικές εξετάσεις. 

Ο ειδικός ορθοδοντικός ασχολείται αποκλειστικά με ορθοδοντικά προβλήματα παιδιών και ενηλίκων (τη διευθέτηση των δοντιών στο στόμα και τη σωστή σχέση των γνάθων). Συμβάλλει έτσι αποφασιστικά στην υγεία του στόματος και στην ανάδειξη ενός καλοσχηματισμένου προσώπου, με απίστευτα θετικές προεκτάσεις στη κοινωνική και επαγγελματική ζωή. Στο ιατρείο μας στη Θεσσαλονίκη παρέχονται απoκλειστικά ορθοδοντικές υπηρεσίες για παιδιά, εφήβους και ενήλικες με την τεχνική Invisalign ® και με διάφανα ή γλωσσικά σιδεράκια.

Όταν διαλέγετε έναν ορθοδοντικό που διαθέτει το σήμα AMERICAN ASSOCIATION OF ORTHODONTISTS, είστε στα χέρια ενός οδοντιάτρου ο οποίος έχει την απαιτούμενη από την Αμερικανική Ένωση Οδοντιάτρων εκπαίδευση, ώστε να αποκαλείται "ειδικός στην ορθοδοντική".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου