Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Τι να περιμένετε κατά τη διάρκεια της πρώτης σας επίσκεψης στον ορθοδοντικό σας; Ερώτηση στον Δρ. Α. Μούλλα, Ορθοδοντικός στη Θεσσαλονίκη

Ωραία ερώτηση! Όταν έρχεστε για την πρώτη σας επίσκεψη στον ορθοδοντικό σας, ο γιατρός θα κάνει μια ολοκληρωμένη εξέταση για να αξιολογήσει την στοματική υγεία σας. Αυτό θα του επιτρέψει να καθορίσει την καλύτερη μέθοδο θεραπείας για σας.
Η ορθοδοντική αξιολόγησή σας περιλαμβάνει μια κλινική εξέταση του στόματος και του προσώπου, τη λήψη  φωτογραφιών  των δοντιών και του προσώπου, καθώς επίσης και δύο ακτινογραφίες, την πανοραμική και κεφαλομετρική, για να καθορίσει το ορθοδοντικό πρόβλημα και την κατάλληλη ορθοδοντική μέθοδο αντιμετώπισής του. Στη συνέχεια, ο γιατρός θα συζητήσει με σας τις επιλογές σας. Αυτή τη στιγμή, σας ενθαρρύνουμε να υποβάλλετε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχετε για την θεραπεία σας. Αισθανόμαστε ότι είναι σημαντικό εσείς και το παιδί σας να καταλαβαίνετε πλήρως τις συστάσεις του γιατρού προτού να συνεχίσετε με την υλοποίηση τους. Τέλος, η επίσκεψη ολοκληρώνεται με τη συζήτηση για τη διάρκεια και το κόστος της ορθοδοντικής θεραπείας, καθώς και τον τρόπο πληρωμής. Καλέστε μας σήμερα και προγραμματίστε την πρώτη σας ενημερωτική επίσκεψη. Ανυπομονούμε να σας δούμε για μια ολοκληρωμένη ορθοδοντική εξέταση και έγκυρη ενημέρωσή σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου