Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Ποιες είναι οι μέθοδοι για μια ορθοδοντική θεραπεία; Ερώτηση στον Δρ. Α. Μούλλα, Ορθοδοντικός Θεσσαλονίκη

Οι μέθοδοι της ορθοδοντικής θεραπείας είναι:

1. Θεραπεία με Invisalign®, αόρατους-διαφανείς νάρθηκες (μασελάκια)

Ορθοδοντική θεραπεία χωρίς σιδεράκια. Με τη μέθοδο Invisalign® χρησιμοποιούνται μια σειρά από διαδοχικούς, αόρατους-διαφανείς νάρθηκες, με δυνατότητα αφαίρεσης τους κατα βούληση, με αποτέλεσμα  τα δόντια να φτάνουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, χωρίς σιδεράκια. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι τα φοράτε!  Οι ασθενείς με Invisalign® χαμογελούν τόσο πολύ κατά τη διάρκεια της θεραπείας όσο και μετά, επειδή δεν έχουν τίποτα να κρύψουν! Τα Invisalign® κατασκευάζονται με 3-D τεχνολογία απεικόνισης σε υπολογιστή και έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά με πάνω από ένα εκατομμύριο ασθενείς παγκοσμίως.

2. Θεραπεία με διαφανή-αόρατα σιδεράκια

Τα διαφανή-αόρατα σιδεράκια (άγκιστρα) χρησιμοποιούνται για λόγους αισθητικής. Διαφέρουν απο τα παραδοσιακά μεταλλικά σιδεράκια στο υλικό κατασκευής τους (κεραμικά, πορσελάνινα, ζαφειρένια) γεγονός που τα κάνει κατα το δυνατόν να μοιάζουν στο φυσικό χρώμα του δοντιού.  Οι προδιαγραφές κατασκευής τους είναι οι ίδιες με τα μεταλλικά σιδεράκια, έτσι συνδυάζουν υψηλή αισθητική και άριστη ποιότητα στο αποτέλεσμα της ορθοδοντικής θεραπείας.

3. Θεραπεία με γλωσσικά σιδεράκια

Τα γλωσσικά σιδεράκια συγκολλώνται στην οπίσθια-εσωτερική (γλωσσική) επιφάνεια των δοντιών.  Κατασκευάζονται εξατομικευμένα για κάθε ασθενή μετά απο λήψη αποτυπώματος και η κατασκευή τους γίνεται μέσω τρισδιάστατης απεικόνισής τους σε υπολογιστή από υπερσύχρονο εργαστήριο του εξωτερικού.

4. Θεραπεία με παραδοσιακά μεταλλικά σιδεράκια με χρώμα

Παραδοσιακά μεταλλικά σιδεράκια  είναι ο πιο κοινός τύπος ορθοδοντικής θεραπείας και είναι πιο άνετα από ποτέ. Τα μεταλλικά σιδεράκια είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα.  Με τα μεταλλικά σιδεράκια έχετε τη δυνατότητα προσθήκης χρώματος με τις ελαστικές προσδέσεις για ένα πραγματικά μοναδικό και πολύχρωμο χαμόγελο!  Κόκκινο και πράσινο για τα Χριστούγεννα, ροζ και κόκκινο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μαύρο με άσπρο για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, μαύρο με κίτρινο για τους φιλάθλους του ΑΡΗ κτλ. Τέλος ,σε συνεργασία με τους φίλους του σχολείου μπορείτε να διαλέξετε τα χρώματα της ομάδας του σχολείου.  Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου